”There are NO rules. We are trying to accomplish something here!” -Thomas A. Edison

 

“If you are going through Hell, keep going.” – Winston Churchill

Minulta on kysytty monesti, onko tarpeen tehdä niin paljon. Silloin kun asiat eivät suju kuin elokuvissa, ei parane pysähtyä. Silloin nimittäin poljetaan niin lujaa kuin on tarvis, jotta nenä pysyy pinnalla. Huilitaan sitten kun jalat ylettyy pohjaan.


Jill Bolte Taylor on aivotutkija, joka sai omakohtaisesti kokea (ja onneksemme dokumentoida), mitä aivoissa tapahtuu tuolloin. Yhdellä silmällä ei voi nähdä samaa kuin toisella, samoin yhdellä aivopuoliskolla ei voi kokea samoja asioita kuin toisella. Se rikkaus, että meillä on käytettävissä koko nykyinen harmaa kapasitettimme, on samalla sokaisevaa. Näkymätön jää usein näkemättä. Millainen yrittäjä sinä olisit, jos voisit nähdä sen mitä nyt et näe?

Where the hell is Matt? Tyyppi aloitti inspiroivan matkansa itsekseen ja sai lopulta pyytämättä purkkayhtiön sponsoroimaan elämäntapaansa. Tee sitä, mikä toimii juuri sinulle – tavalla tai toisella se toimii. Jos homma ei toimi/tunnu hyvältä, teet vääriä asioita. Flow man!

Stevie Jobs kiteyttää olennaisen:

Sir Ken Robinson puhuu värikkäästi koulutuksesta ja luovuudesta:

Cameron Herold puhuu yrittäjäasenteesta ja kasvatuksesta:

Stuart Brown kertoo leikin ja pelleilyn merkityksestä menestyksessä ja kehityksessä – ilman leikkiä näitä ei ole. Millaista olisi leikkisä yrittäjyys?

It ain’t about how hard you can hit. It’s about how much you can take it and keep moving. You gotta keep moving! (Rocky Balboa)

Se on pienestä kiinni! (Al Pachino)

My son, go and get it. Period. (Will Smith, in Pursuit of Happiness)

Mainokset