Hello Fisu tarjoaa uuden hittituotteen: mimmeille omat kalastusvempaimet. Tyttöjen (ja naisten varsinkin) pitää päästä välillä myös ongelle, muttei se mitenkään voi onnistua kun on vain äijien onkia ja virveleitä.

Tiedän monen naisenkin haaveilevan hiljaisista hetkistä laiturin nokassa tai soutuveneessä. Melko kätevää saalistaa hauki illallispöytään siinä luonnon rauhasta nauttiessa.

Kohot kauniilla kuoseilla, näyttävät hiilikuituvavat ja uistimet erityismuotoilulla ja väreillä. Reppu, kalastuboksi, kumisaappaat, sydvesti ja muuta tarpeellista voi heittää mukaan. Välineurheilua parhaimmillaan!

Kyllä se on niin, että parhaiten nappaa sillä uistimella, jota myydään kaupasta eniten. Tämä tuote mullistaa tilastot, kun ensimmäisenä kesänä jokaisen kalastajan vaimokkeellakin olisi tällaiset trendivempaimet.

Vielä uutuutena perinteisen koukun korvaava tuote, jossa mato napsautetaan kätevästi kiinni ilman ällöttävää läpiseivästystä. Tai vielä parempaa – koukunkorvike, joka ei vahingoita kalaa lainkaan, vaan sen voi päästää hyvällä omallatunnolla takaisin polskuttelemaan kun saalis on urheiltu rannalle. Vaikka sellainen miinarakenteinen, joka poksahtaa isommaksi kalan suussa ja jää sitten jumiin.

Naistenkin kalaonni on tätä myöden kääntymään päin.