Kesä tulee, oletko valmis? Uusi leivänheittokausi on alkanut ja litteät kivet ovat kirjaimellisesti kiven alla. Olisipa mahtavaa ostaa verkosta littania leipäkiviä heiteltäväksi. Kesäiset sukujuhlat, lastenkestit ja eläkeläisten juhannusrieha saavat nyt uuden leipälajin.

Tee vaikutus firmasi asiakkaisiin tai tiimiisi tarjoamalla painettuja kiviä heitettäväksi.

Rahan tuhlausta? Ei suinkaan! Etenkin jos näihin sijoittaa vaikka elämänsä lottorivit, niin lopputulos on suunnilleen sama. Paitsi että tuolla 20000€:lla saa jo kuorma-autollisen kiviä paiskottavaksi ja hartiat leveäksi kuin ladon ovet. Leivänheitolla ne kovimmat jätkät brassailee – ne, jotka ovat trendikkäästi ’downshiftanneet’.

Leipäkivet voivat toimittaa myös vanhaa tehtävää uudella tavalla. Päästääksesi irti menneisyyden haamuista voit ruutupaperirovion sijaan olla trendikäs: kirjoitta pahat fiilikset ja henkilöt leipäkiviin ja singota ne meren pohjaan. Siellä nimittäin on ja pysyy – ja jokainen uppoaa. Sopii erityisen hyvin naisteniltoihin ohjelmanumeroksi, polttareista puhumattakaan.

Ei kun maailmanennätystuloksia paiskomaan!

Kun rataennätykset on hiottu kuntoon, voi aina aloittaa blogin ja avautua siellä parhaista kivityypeistä, muodoista ja heittopaikoista.