Yhdistämällä aurinkolasit, dvd-soitin, mp3, bluetooth, puhelin ja kamera käteväksi ja kauniiksi tuotteeksi syntyy Newage Sunglasses -mallisto. Varmasti sen voi nykyään jo toteuttaa ilman, että lopputulos näyttää avaryyskypärältä.

Olennaista ideassa on sen tuotteistaminen siten, että jokainen tällaisen tarvitsee. Lentokentillä ja juna-asemilla olisi lataamot, joilta saisi ladattua paitsi virtaa, myös leffoja. Porukasta vain yhden pitäisi istua luennolla kun muut osallistuvat krapulassa kotona. Auringon ottaminenkaan ei enää ole niin pitkävetistä puuhaa, kun voi katsella leffoja tai ottaa ’maisemakuvia’.

Yhdistelemällä ominaisuuksia yllä olevista, jo myynnissä olevista tuotteista, päästään hyvään alkuun.Yhdisteltävyys puhelimiin ja soittimiin on olennaista.

Designin ja käytettävyyden on oltava Apple-tasoa – olen varma, että tämän kirjoituksen jälkeen ko. puljusta julkaistaan tuote viikon sisällä. Vielä, kun tuotekehitys etenee niin pitkälle, ettei fokus ei ole enää toiminnoissa vaan designissa, niin sitten ollaan jo taskut auki dollarihanan alla:

– ”Iiiik! Mä löysin just mun kenkiin sopivat newaget!’

Melko olennaista on myös, että nämä päässä ei kävele päin seiniä – luulen sen vaikuttavan imagoon ja myyntiin negatiivisesti.