Samalla tavalla kun nykyään yrityksissä käydään täyttämässä kynä ja klemmaritelineet säännöllisesti, voitaisiin vuokrata akvaario ja terraario -palveluita. Eläviä elämyksiä vastaanottoon, neukkariin tai muuten vain sihteerin iloksi.

Palvelun voisi ottaa hoitaakseen joku nykyisistä kynäfirmoista – kyllä siinä samalla yhden käärmeen ruokinnan hoitaa kun käy Post-It laput täydentämässä.

Mielestäni oravanpyörä Nokian (*nimi muutettu alkuperäisestä) aulassa olisi upea metafora, joka hymyilyttää kaikkia paitsi samassa pyörässä juoksevia.

Todellisuudessa nämä eläimetkin voisivat paljon paljon paremmin, jos niiden hoitaminen olisi ulkoistettu eläinrakkaille alihankkijoille matelijapelkoisten sihteerien tai elämässään-muuten-vain-kiireisten-teinien harteille. Vaihtoehtoisesti joku siivousfirmoista jotka jo ulkoiluttavat koiria yksityistalouksissa, voisivat huolehtia akvaarioista ja terrarioista kotona – kyllähän nämäkin on pidettävä hyvässä kunnossa.

Jos käärme muuten pääsee karkuun ja huilailee päivätolkulla tikkusuorana seinää vasten, se valmistautuu syömään saaliinsa mittailemalla sitä.