Maksullinen intervention-palvelu niille, jotka haluavat irti laihduttamisen kierteestä. Sopii taviksille, mutta myös syömishäiriöisille. Tämä on hyvä bisnes siksi, koska se tulee kuitenkin halvemmaksi kuin varsinainen laihduttaminen, mutta on todella arvokas palvelun ostajalle. Kurja sanoa, mutta joskus elämä voi alkaa vasta, kun laihduttaminen loppuu.

Laihduttaminen on trendilaji enemmän kuin taitolaji, lisäksi siihen jää koukkuun. Painonhallinnan valmentajana tiedän, että 60% naisista ajattelee painoaan 90% ajastaan, se vaikuttaa aika lailla kaikkiin elämän osa-alueisiin. Sopii miettiä mitä hyvää olisi enemmän, jos aika, energia ja rahat käytettäisiin johonkin järkevämpään.

Suuri haaste on markkinoinnissa: kuinka myydä ratkaisu ongelmaan jota ei asiakkaan silmissä ole olemassakaan? Tämä on juuri paradoksaalisuutensa vuoksi äärettömän hyvä liikeidea – kilpailijoita ei ole, tuotettakaan ei vielä ole, mutta markkinat kyllä löytyy.

Kätevää. Kyllä joku iso taho kohta hokaa tämän. Nyt kun on luotu ongelma/tauti/diagnoosi niin luodaan sille vastamyrkky/parannuskeino – ja kassa kilisee molempiin suuntiin.